tirsdag den 17. januar 2012

Award til 5 bloggere

Nu har jeg besluttet mig for, hvem jeg vil give

award til


Katarína fra Slovakiet har en blog med håndarbejde, bl.a. patchwork, applikerede tæpper og dukker. Den er utroligt flot og jeg bliver meget inspireret af de ting hun laver. Det kan anbefales at kigge ind.
Bloggen hedder Môj ružový vesmír...


Tina fra Danmark syr, bager og indretter. Man bliver glad af alle de smukke ting Tina syr og alle de dejlige farver i hendes hjem. Igen kan jeg anbefale at kigge ind og blive inspireret.
Bloggen hedder Lulufant


Mette fra Danmark skriver om alt muligt, men især om at strikke, hækle og sy. Mette har mange tips, tricks og opskrifter. Meget inspirerende og værd at kigge ind.
Bloggen hedder kokholmsk


Tine fra Danmark har en blog om kreativitet og fransk boligstil. Tine bager, syr, indretter og sætter møbler i stand. Igen en meget inspirerende blog.
Bloggen hedder Velkommen til MilleVanilleDen sidste blog er fra Norge og handler om interiør og indretning. Der er utroligt mange flotte og inspirerende billeder fra hendes hjem. Lyst og smukt!
Bloggen hedder Sommerhuset i bakkenJeg håber alle fem vil tage imod awarden og at rigtig mange vil følge deres blogs og blive inspireret.
Jeg ønsker alle en dejlig dag!

Knus fra Rita