torsdag den 19. april 2012

Ny gammel sofa

Der er sket rigtig meget de sidste 1½ måned her i huset. Den 15 marts flyttede min yngste datter hjemmefra og jeg har nu huset helt alene. Hun er blevet 19 år og synes det var tid til at prøve om vingerne kan bære. Hun har fået en 2 værelses lejlighed 100 m i fugleflugtslinie herfra og det går rigtig fint!
Jeg har i den anledning flyttet lidt rundt på indretningen her. Hun havde det lille værelse mod haven og det har jeg snuppet. Samtidig har jeg ryddet op på min repos (det var nærmest opbevaring af kasser og rod) og flyttet mit tv derop. Nu er mit gamle værelse blevet til opbevaring. Det er meningen, det skal være syværelse og min computer står derinde. Det fungerer fint, men jeg tror mit tv på et tidspunkt kommer ned i stuen igen, for ellers bruger jeg slet ikke stue-etagen og det er jo dumt. I slutningen af marts fik jeg også en "ny" gammel sofa, så den hvide sofa måtte bare lade livet. Den var efterhånden ikke pæn mere, for jeg har 2 katte der har kradset den i stykker og den var heller ikke nem at vaske ren mere, for beskidte dyrepoter!

Den gamle sofa

Den nye sofa


Jeg har valgt at have et tæppe på, for at kattene ikke skal ødelægge den! Det er lidt ærgeligt, men sådan må det være indtil videre.

Jeg vil senere vise billeder fra min repos/tv-stue.

For 2 uger siden blev der sat stillads op omkring huset her, fordi vi skal have nyt tag. Det er et værre roderi og larm, og jeg kan ikke rigtig bruge min have. Man ved ikke hvornår man får et eller andet i hovedet, så jeg glæder mig til det bliver færdigt. Der går nok en måneds tid mere med det, for nabohuset i forlængelse af den række jeg bor i, skal også have tag og så skal stilladset være inde hos mig også. Desværre!
Men så har jeg jo så meget mere anledning til at få ryddet mit rodeværelse op og få det lavet til mit omtalte syværelse.
Den 15 maj har jeg boet her 1 år og jeg har sat datoen som dead-line for at få ryddet op i kasser og rod!
Håber jeg når det!

Kram Rita