onsdag den 8. august 2012

Hvil i fred lille Kaj

Så fik lille Kaj fred i dag! Min datter købte ham i juni 1998, for sine egne lommepenge og gav hende navnet Kaj efter min bror som lige var død i Februar måned. Det viste sig senere at det var en hun-fugl, men navnet Kaj blev hun ved med at have. Da min datter flyttede hjemmefra lod hun Kaj blive hos mig og jeg har haft rigtig meget glæde af hende. Hun var en gammel undulat (lidt over 14 år). Undulater bliver højst mellem 12-14 år, har jeg læst mig til, så hun var mæt af dage. Hun sad og hang på pinden og pev - og hendes underliv var ved at blive skubbet ud. Heldigvis så jeg gårdmanden udenfor og løb ud og spurgte om han kunne hjælpe Kaj af med sine lidelser (jeg kan simpelthen ikke selv) og det ville han gerne. Det tog bare et lille øjeblik og bagefter begravede vi hende ude i haven og lagde en stor sten henover, så kattene og hunden ikke kan grave hende op. Jeg vil savne hendes fløjten og snakken dagen lang. Hvil i fred lille Kaj

2 kommentarer:

Lisbet / *LLL og Co.* sagde ...

Sød lille historie!
Jeg er sikker på, Kaj får det rigtig godt i himlen sammen med alle de andre fugle - efter 14 år alene i et lille bur. :-)
*SMIL* fra Lisbet

Sommerhuset i bakken sagde ...

Hei!

Åh, så trist, men...jeg er sikker på at lille Kaj har hatt et langt og godt liv - først sammen med din datter og så sammen med deg. Nå hviler hun i fred etter 14 gode år.

Da har jeg funnet koden på grønnfargen du spurte om ;-) S2010-G30Y.

Ha en fin kveld!