tirsdag den 6. marts 2012

Hjernerystelse

Jeg kommer nok til at være væk fra bloggen i hvert fald en lille uges tid.
Der skete det, at jeg søndag aften var ude at gå aftentur med min hund og på et tidspunkt faldt jeg for ikke at komme til at træde på hende. Jeg nåede ikke at tage ordentligt fra med hænderne, så jeg faldt direkte ned på asfalten med mit ansigt. Det blev sort i et splitsekund og jeg kunne hverken sanse eller samle. Jeg kom på skadestue og fik konstateret hjernerystelse og så har jeg også sår i hele mit ansigt. Hævelsen er ved at fortage sig lidt, men min næse var dobbelt så stor som den plejer og mine læber ligeså. Jeg hakkede overtænderne igennem underlæben og kan stadig ikke bide tænderne sammen, så al mad skal blendes. Det snurrer vildt i tænderne og i næsen. På grund af hjernerystelsen skal jeg holde mig lidt fra computer, tv og læse, så derfor bliver der lidt stille herfra!
Jeg vil ønske alle en god uge og pas nu på hvor i går!
Knus fra Rita

9 kommentarer:

Roser og Patina sagde ...

Kjære Rita. Uffa meg, Rita at du skulle ha så uflaks å ramle! Stakkars deg, det hørtes ikke godt ud:( Det må ha vært et hardt fall siden du pådro deg en hjernerystelse, uff å uff:( Du må bare ta det med ro og pleie deg selv nå.
Takk for din hilsen hos meg og din åpenhet om din leddgikt og fibromyalgi. Det må være tøffe dager du går gjennom når sykdommen sliter på deg som værst. Jeg har selv fibromyalgi, har hatt det siden tidlig ungdom og har derfor ikke fått fullført min utdannelse og så er jeg for syk til å jobbe. Derfor er jeg hjemmeværende i en alder av 34 år. Det er ikke noe gøy. Jeg håper jeg en dag blir frisk nok til å kunne ha en jobb. Jeg er glad jeg startet å blogge :) Det er veldig berikende å få dele gleder og interesser med andre via bloggen :) Håper du blir fort bra igjen Rita :) Ønsker deg en herlig helg. God klem fra Ellen.

Husmannsplassen i Hidlesundet sagde ...

Huff da - så uheldig du var!! Nå må du ta det med ro og pleie deg selv. Det hørtes fryktelig vondt ut!!
Tusen takk for fine ord på min blogg!:-)

Jeg ønsker deg en riktig god bedring!! Håper du friskner fort til!

God klem fra Hjørdis:-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sagde ...

Huff og huff og stakkars deg, så uheldig. Håper du kommer deg fort.
Ang. koffertene: Jeg limte stoffet fast, det gjelder å klippe stoffet så rett som mulig, da blir kantene superfine.
Klem

Roser og Patina sagde ...

Kjære Rita. Håper du har det bra. Gleder meg til å høre fra deg igjen :) God klem fra Ellen.

Indretning og ideer i sommerhusstil sagde ...

Mange tak for din hilsen Rita.Uha da det lyder ikke godt ønsker dig en rigtig dejlig påske samt rigtig god bedring hvor kan man bare være uheldig.Mange knus Else
P.S sikke en fin blog den vil jeg glæde mig til at følge som fast læser

Solstrimmor sagde ...

Kjära då! En sån otur att du skulle falla så olyckligt! Hoppas du snart är återställd igen.

Tack för hälsningen...jag är så glad att du tyckte om min bok!! Nu önskar jag dej en lugn och fin påskhelg och hoppas att du kan tugga åtminstone lite påskgodis!

Kram Eva-Mari

Gudrun sagde ...

Usch, så tråkigt med olyckan att slå dig så!
Hoppas på god bättring.

Kram Gudrun

M sagde ...

Huffameg!! Gooood bedring!! Beklager at det tok tid å komme med på Bloggedamer40+, jeg har vært fraværende på blogg i veldig lang tid! Du er mer enn hjertelig velkommen! Men nå er bloggen åpnet igjen, din blogg ligger på venstre side..
Jeg håper du vil følge min private blogg også!
Klem, M.
Ps..jeg har laget litt "reklame" for bloggen din på Bloggedamer40+..ds

M sagde ...

Hei snupp!
Bloggen din er ikke så synlig, for den kommer opp kun med tekst, ikke med bilde...den er ganske langt oppe på venstre side...under Hjem& Interiør..Bildet kommer nok, jeg ser at når jeg legger til nye, så går det en stund før bildet kommer.... Håper du føler deg bedre!
Klem, M